Sunday, August 25, 2013

Scăpare din realitate -III-

... spre abdomenul lui, dar nu se opri acolo...
      În timp ce era peste el, ușor coborî mâna pentru al descheia la fermoarul de la pantaloni... În toiul noptii, înconjurați de pustietate, învăluiți în ceață și de mister, avea loc dansul erotic al celor doi. Lumina lunii sângerii reflectată în lacul cristalin dezvaluia ușor prin ceață umbrele celor doi care se mișcau haotic în întuneric. Fiecare atingere, fiecare răsuflare caldă, era completată de o adiere ușoară creând un val mai puternic de plăcere.
 
     Dimineață, Jenny se trezi cu capul pe pieptul cald al lui Josh. Se ridică pentru a se uita mai bine la el, zâmbi și se culcă înapoi. După câteva ore de odihnă, cei doi se pregăteau să meargă acasă. Cu gândul împăcat că totul s-a terminat între ei, Jenny se întoarse către Josh și îi zâmbi. Acesta, neștiind motivul, ridică din umeri și îi zâmbi înapoi. Drumul spre casă părea nesfârșit... Ajunși spre seară, Josh o conduse până în fața ușii, dar când dădu să o sărute, Jenny intră repede în apartament cu un  "Noapte bună!" rece și scurt.

      A doua zi, Josh puse mâna pe telefon și o telefonă. Nu răspunse nimeni. Mai încercă o dată. Nimic! Nedumerit, se îmbrăcă și plecă spre Mia. Ajuns acolo, se așeză la masa lui obișnuită și așteptă să apară chelnerița lui preferată. Dar Mia nu mai apărea. Nerăbdător, Josh, se ridică de la masă și porni spre bar. Mia vorbea suparată la telefon. Vorbea cu Jenny. Josh îi făcu semne disperate să îi dea telefonul, dar nu reușise să o convingă. Deja închisese.


     -Era Jenny, nu?

     -Da,  ea era.
     -Ce s-a întâmplat? De ce nu îmi răspunde la apeluri, sper că nu am făcut nimic care să o supere.
     -Nu. Tu nu ai nici o vină. Ea e. A plecat pentru o mică perioadă cu un amic. Are nevoie de relaxare...
     -Ok, asta e cam ciudat. Dar dacă nu a vrut să vorbească cu mine, asta e. O să vorbesc cu ea când se întoarce...
     -Faci cum știi. Vrei ceva? Sau ai venit să îmi stai pe cap?
     -Nu, nu mai vreau nimic. Mulțumesc că mi-ai zis de Jenny. Eu am plecat. Pa, Mia!
 
      După vreo 3 zile de stat în casă și de citit vreo două cărți, Josh deschise laptop-ul și intră pe facebook. Surpriza i-a fost mare când văzu pozele cu Jenny de la munte ținându-se în brațe într-un mod romantic cu respectivul amic. A dat like la poze, a închis laptop-ul, s-a schimbat, s-a urcat pe motocicletă și a plecat. Destinația? Nicăieri. Se plimba. Era liber și avea kilometrii în față....



1 comment:

  1. Ma bucur ca iti place ^_^. Si am sa iti citesc blogul, mai ales ca e interesant titlul ;)). Tinem legatura :D.

    ReplyDelete