Thursday, June 13, 2013

Scăpare din realitate... -II-

   
...Sutienul negru parcă se deschise singur, parcă avea o minte proprie și nu voia să îi deranjeze de la momentul lor de dragoste. Se întunecă ușor, lăsându-i pe cei doi în universul lor unde copacul atotputernic îi apăra de orice care ar fi putut să îi deranjeze și să îi oprească din dansul lor erotic.
Ultimele spectatoare la piesa desfășurată sub umbra copacului erau câteva păsărele care sporeau atmosfera romantică simțită de cei doi în preajma acelui lac vrăjit. Luna roșie precum sângele stătea mândră deasupra lacului, luminându-l, mai dădea un iz de romantism pentru cei doi.

     -E seara perfectă. Te vreau! Strigă Jenny.

   Josh zâmbi, dar nu se opri ci trecu să o sărute pasional pe gât. Jenny gemu de plăcere. Cu un aer îngâmfat, trecu ușor, jucăus în jos până îi atinse sânul cu limba. Se opri și se ridică iar spre gât. Repetările lui Josh spori dorința ei de al avea. Jenny își strecură degetele prin părul lui și îl trase spre ea pentru al săruta și își lăsă capul pe iarba moale. Covorul verde era perfect. Firele de iarbă o gâdilau în timp ce Josh o excita cu săruturile aleatorii pe corpul ei. Folosindu-se de limba, Josh coborî încet abia atingând-o până la sâni, dar nu se mai întoarse înapoi ci continuă până la abdomen, după care se întoarse spre sânul ei câutându-i sfârcul. După ce se jucă cu sânul ei, Josh luă sfârcul între dinții și trase ușor, jucăuș spre el. Jenny se ridică fără a mai avea aer. Nu mai putea. Îl voia. Acum!  Îl luă de păr, îl trase cât putu de tare îl rostogoli și se urcă pe el. 

    
     Acum era runda ei. Îl sărută pasional și îl mușcă de buza de jos atât de tare încât aproape că îi dădu sângele. Dar el nu zise nimic. Durerea combinată cu plăcerea ce o simțea atunci era de nedescris și nu voia ca ea să se oprească. Buzele ei fine,cărnoase și calde îl excitau la fiecare atingere. Fiecare mușchi se încorda haotic la atingerile ei senzuale. Ea aștepta momentul acesta de mult timp, să îl aibe pe el doar pentru ea. “Măcar pentru o noapte”, își zise ea în gând. Dar gândul acesta o măcina pe dinăundru. Gândul ca mâine vor reveni la a fii doar prieteni și ca nimic nu s-a întâmplat. “Ce o fi, o fi. E al meu în noaptea asta. Măcar atât!” își repetă în gând și își lăsă corpul să aibe propria lui minte, propria dorința de al avea și al satisface. Îl sărută de la gât până la abdomen încercând să îl excite. Îl sărută și îl mușcă de buze în timp ce mâna ei cobora ușor....

5 comments: