Friday, February 8, 2013

Valentine's Day...

În curând e 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Deci trebuie să fie şi o postare drăguţă despre această zi care, în ultima vreme, a fost adoptată şi pe meleagurile noastre. Tinerii sunt încantaţi că există şi o zi a lor, a îndrăgostiţilor, un prilej de a sărbători împreună cu cel/cea iubit/ă. Deşi mai sunt voci care spun că nu este o zi specifică ţării noastre, ea prinde rădăcini tot mai adânci cu fiecare an ce trece.
Uşor. Stop. Opreşte-te. Mai citeşte o dată. Ţi-ai dat seama unde vreau să bat? Bineînţeles că nu! Dar am să îţi zic imediat. Revenind. De când trebuie să existe şi o zi a îndragostiţilor? Plus că dacă ne gândim mai bine, noi, avem două zile pentru "îndrăgostiţi". 14 februarie (preluat de pe alte meleaguri) şi 24 februarie. Şi oricum ar putea să fie şi 10 zile. WTF? Când eşti îndrăgostit( cu adevărat) nu îţi mai trebuie zile stupide de sărbătorit. Sărbătoreşti când vrei şi de câte ori vrei, pentru ca fiecare zi alături de persoana de care eşti îndrăgostit este specială. Dar dacă lumea, cu efectul ei de turmă, vor să sărbătorească "dragostea" lor doar o dată, de două ori pe an, e decizia lor. Părerea mea rămâne părerea mea. Şi puţini sunt de acord cu ce am să scriu peste câteva rânduri, dar sincer? NU ÎMI PASĂ! Deci, cum ziceam mai sus. De ce trebuie să fie doar o zi(două) pe an când îi zici partenerului/partenerei cât de mult ţii la el/ea sau cât de mult o "iubeşti"? Asta ar trebui să faci aproape zilnic, ca să nu zic că ar trebui chiar zilnic. Şi în plus acum mai e şi "Cartea peste faţă" unde toţi îndrăgostiţii îşi postează tot feluri de căcaturi, poze, poezii luate de pe net. Unde mai e farmecul? Poate sunt eu de modă veche, dar eu tind să cred că e mult mai frumos o scrisoare lăsată în cutia poştală. După dacă apare şi pe "Cartea peste faţă" e treaba ei( asta în cazul lui). Dar sunt alte vremuri. Epoca tehnologiei. În curând o să ne plimbăm prin parc online folosind Google Earth şi cu web-ul pornit. Revenind, am ajuns la partea cu "peste câteva rânduri nu o să fiţi de acord cu mine". Fuck the "Valentine's Day" and all of this fucking bullshit! A vorbit Grinch din mine al acestei "minunatei sărbători" şi o să mai vorbească în continuare. Voi ştiaţi că ziua de 14 februarie are cea mai mare rata a sinuciderilor din an? Nu ştiaţi! Căutaţi pe Gogule( Google pentru necunoscători). Credeţi că toţi sunt fericiţi în această "mirifică" zi? NU! Pentru că majoritatea din cei fericiţi în această zi sunt de fapt pe interes sau înşeală şi folosesc această zi pentru a arăta partenerei/partenerului cât de mult "ţin la ea/el". Trist. Chiar foarte trist. Dar pentru o perioadă, chiar dacă se mint singuri/singure, sunt fericiţi. Asta până apare altul/alta mai bun/bună decât ce aveţi lângă voi. Atât de mult ţineţi voi la acea persoană specială din viaţa voastră. Fuck off! I can't wait for V Day. I'll walk through the park/city and I'll imagine that every couple who are falsely happy that they suffer and they are killed with a rusty knife. Have a nice day and fuck yourself,not all of you. Just those bitches and assholes!

3 comments:

  1. Fuck this shit..I like:P true story;)

    ReplyDelete
  2. Yes, fuck this shit.
    Sunt de acord cu tine. Aproape intru totul. O singura remarca as face: Nu TREBUIE sa-ti arati iubirea. Daca iubesti cu adevarat, o faci neconditionat. La fiecare pas, in fiecare clipa iti vine s-o declari, s-o dovedesti. Si sa-i spui persoanei de langa tine cat de mult o iubesti.
    Na, ca mi-a iesit in versuri...
    Oricum... Valentine's Day este o alta zi in care nu gasesti o masa libera la restaurant sau in club.

    ReplyDelete
  3. Mulțumesc pentru feed-back. Și da, e o altă zi în care nu gasești o masă liberă pentru a savura o bere.

    ReplyDelete